Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da gelecek sezon için Neymar iddiası gündeme gelmişti. Spor yorumcusu Sergen Yalçın, sarı - kırmızılıları Brezilyalı yıldız için uyardı.

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlamayı hedefleyen Galatasaray'da yeni sezon için sansasyonel bir iddia ortaya atılmıştı.

Santos ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kendisini yeniden kanıtlamayı hedefleyen Neymar'ın, 2026 Dünya Kupası öncesinde Avrupa'da bir kez daha boy göstermek istediği öne sürülmüştü.

Sarı - kırmızılıların sezon sonunda Osimhen'in ayrılığıyla birlikte Neymar'ı transfer ederek hem Türk hem de dünya futbolunda büyük ses getirmeyi planladığı yazılmıştı.

Spor yorumcusu Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalında Neymar iddiasını değerlendirdi.

Yalçın, "Sakın almayın. Bence futbol hayatı bitmiş, parayı da kazanmış. Galatasaray ile ilgili konuşmuyorum şahsi fikrimi söylüyorum, sakın almayın.

Böyle oyuncular almayın. Yazık günah ya! Türk futboluna yazık. En az 20-25 milyon maaş vereceksin, 3-4 sene de kontrat yapacaksın.

Ben sana olacağı söyleyeyim 6. ay başlayacaksın ağlamaya." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Santos formasıyla 7 resmi maça çıkan Neymar, 3 gol - 3 asistlik bir performans sergiledi.