Beşiktaş olağan divan kurulunda eski Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a yumruklu saldırı gerçekleştiren Tevfik Yamantürk "Pişman mısınız?" sorusuna "Ben ne yaptım?" diyerek yanıt verdi.

Beşiktaş olağan divan kurulunda eski Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yumruklu saldırıya uğradı. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Arat'a yumruk attı.

Yamantürk'ün ardından kendi ekibinden bazı kişilerde Arat'a vurmaya çalıştı.

Olayların ardından Tevfik Yamantürk "Pişman mısınız?" sorusuna "Ben ne yaptım?" diyerek yanıt verdi.

Arat saldırı sonrası yaptığı açıklamada, "Aynı şeyi Serdal Adalı'ya yaparlar. 'Bugün bana yapılanlara sessiz kalırsan, aynı iş sana yapılır' dedim Adalı'ya. Buna sessiz kalınmaması lazım. Burada bir oyun oynanıyor. Bu iftiralar oyundur. Bir tane belgeyle ortaya çıktı. Beni kovalayacakmış, senin boyun yetmez beni kovalamaya! Korumalarıyla bana saldırtmayı maharet biliyor. Bunlar hukuk önünde cezasını görecek. Tevfik Yamantürk bana küfretti. Korumalarını ayarlamış. Bana kimse teketek gelemez. Bana arkadan saldırdılar." diye konuştu.

Arat sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşananlardan camiam adına üzgünüm. Şahsen buraya geldiğim için bugün mutluyum. Benim en büyük üzüntüm, bu yaşananlar Beşiktaşlılar'ı ve ailemi üzmüştür. Kartal hiçbir şeyden korkmaz. Ben bu işten vazgeçmem. Bu medeniyet, Beşiktaş'ı hiçbir yere götürmez."