Usta sanatçı Ferdi Tayfur bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede sanatçının kızı Tuğçe Tayfur ile yeğeni Şirin Gözalıcı arasında kavga çıktı. Gözalıcı, “O buraya gelmeyecek.” diye bağırırken, tabut başındaki kavga sırasında küfürleşmeler yaşandı.
Karaciğer ve böbrek yetmezliği sonucu yaşamını yitiren usta sanatçı Ferdi Tayfur, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ferdi Tayfur'a son veda: Arabesk müzik prensini kaybetti
Ferdi Tayfur için ilk tören Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Daha sonra Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede, Tayfur’un tabutu başında kavga çıktı.
Sanatçının kızı Tuğçe Tayfur ile yeğeni Şirin Gözalıcı arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında, Gözalıcı’nın “O buraya gelmeyecek.” diye bağırdığı duyuldu. Kavgada küfürleşmelere varan anlar yaşandı.
Cenazede yaşanan gerginlikle ilgili TV100 Magazin'e konuşan Ferdi Tayfur'un eski eşi Necla Nazır, "Ben Ferdi Tayfur sevenlerine şunu söylemek istiyorum. Orada birisi, 'Hastaneye niye gelmediniz' diye bağırdı. Niye gelmediğimiz çok açık olarak göründü zaten. Ben artık içi çürümüş insanlarla nasıl uğraşayım? Cenazede bunu yaptılar, biz hastaneye nasıl gidelim? Hastanede de olay çıkartacaklardı" dedi. "İnsanlar yaşadığımız şeyin iç yüzünü bilmiyor" diyen Nazır, "Ezbere konuşuluyor. Ne yayınlarsa ona karşı cevap oluyor. Biz sürekli suskun kaldık. Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz yok. Ama benim çocuğum sanki böyla baba-kız birbirine düşmanmış gibi hale getirdiler. Öyle bir şey yok. Yani o onun babası." diye konuştu.